Ευγνωμοσύνη 💎

Όταν ξυπνήσω το πρωί και τα βλέπω όλα μαύρα (παραφράζω τραγούδι του αείμνηστου Παπάζογλου, για όσους δεν το καταλάβατε…😉) που, ναι, συμβαίνει και τούτο ακόμα και στις κεφάτες νεράιδες 😁, τότε φέρνω στο νου μου όσα βλέπετε στη διπλανή εικόνα και σας μεταφράζω άμεσα (ας με συγχωρήσει ο Μάρκος Αυρήλιος που ιδέα δεν είχα ότι εκείνος την είχε πρωτοδηλώσει αυτή τη σκέψη του 😩): 

Όταν σηκώνεσαι το πρωί, σκέψου πόσο πολύτιμο προνόμιο είναι να είσαι ζωντανός – να αναπνέεις, να συλλογάσαι, να απολαμβάνεις,να αγαπάς.

Έτσι εύκολα και απλά αλλάζω οπτική, χρησιμοποιώ το νου για να φωτίσω τη σκοτεινιά μου και -έκπληξη!!!- η μέρα μου εξελίσσεται θετικότατα! 😊 🎇 🔝

Κάτι που συνιστώ ανεπιφύλακτα στις δυο γυναίκες που χθες και σήμερα με ενέπνευσαν για το άρθρο τούτο (σας ευχαριστώ!!!! ξέρετε εσείς 😉), και σε όλους μας, είναι η παρακάτω δήλωση. Τη γράφουμε σε ένα χαρτάκι, την κοτσάρουμε στον καθρέφτη του μπάνιου και τη λέμε στην όμορφη αφεντιά μας ενόσω ασχολούμαστε με το πρωινό μας μποτέ :

(= Μόνο για Σήμερα, επιλέγω να είμαι Ευγνώμων για όλα όσα είμαι, για όλα όσα έχω υπάρξει, για όλα όσα έχω και για όλα όσα γίνομαι! 

Και έτσι είναι. )

Άντε, με τις υγείες μας! 🎉

 

Αυτά ελάλησε η MerryFairy... Εσείς τι έχετε να πείτε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.