27 από τα πιο απομακρυσμένα ✈🚂⛵🚙 και όμορφα μέρη του 🌎 κόσμου!

   Σήμερα δεν θα σας ταξιδέψω σε μέρη που έχω πάει.

  Σήμερα θα σας κάνω να παραμιλάτε σαν κι εμένα, αν βέβαια έχουμε λαχτάρα κοινή, με μέρη που δεν έχω  –ΑΚΟΜΑ…! 😉 Σύμπαν, με ακουυύς;;;📢 — επισκεφτεί.  Εγώ πάντως, με το που έλαβα το mail,  έπεσα σε παραλήρημα😁  μονολογώντας  ακατάπαυστα “ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ!”

   Τι θέλω διακαώς;;; Μόνο για τα ταξίδια προβάλλω τόσο έντονο “θέλω” εγώ- να το ξέρετε… Τούτη  είναι η λαχτάρα μου και η πεθυμιά  μου. Είναι ένα θέλω που ξεκινά βαθιά από την ψυχή, δίχως ωστόσο να γίνεται εμμονή, γι’ αυτό και πάντα -πώς στο καλό …χαχα…τα καταφέρνω!;😉-   στα δρόμια τα ταξιδιωτικά βρίσκομαι!

   (Θα σας πω κάποια άλλη στιγμή το κολπάκι να κάνουμε τα “θέλω” μας πραγματικότητα… συν Αθηνά και χείρα κίνει… Προς το παρόν, αρκεστείτε σε ένα σχετικό “μεζεδάκι” από το αγγλόφωνο blog μου: https://merryfairy.wordpress.com/2015/03/30/one-significant-tip-to-make-a-wish-come-true/)

   Λοιπόν συνταξιδευτές μου, προσδεθείτε 💺! Η περιήγηση ξεκινά!

   Για αρχή, κλικάρετε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.afar.com/travel-tips/a-few-of-the-worlds-most-remote-and-beautiful-places?context=wanderlist&context_id=31620&utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_term=Weekday%20Wander%20Newsletter&utm_campaign=27%20of%20the%20Most%20Gorgeous%20Remote%20Places5/

  Έπειτα, κλικάρετε το πράσινο πλαίσο  “BEGIN SLIDESHOW” ή τα μπλε γράμματα “VIEW AS LIST” από κάτω* στη σελίδα που θα ανοίξει και…… 🚀

  Tα ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ τα δικά μου, λοιπόν:

1) Ηλιοβασίλεμα στη ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΜΠΑΟΜΠΑΝΤ, αυτών των τόσο ιδιαίτερων δέντρων, στη MORONDAVA στη  ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ,

4) Ο ΝΑΟΣ VEERABHADRA (ή Lepakshi) στο  ANANTAPUR της ΙΝΔΙΑΣ γιατί όπου ναός ινδουιστικός ή βουδιστικός, η ΜerryFairy πρώτη!

5) Η ΓΕΦΥΡΑ στον ΠΟΤΑΜΟ IDER, στο JARGALANT, (γενικά οι γέφυρες) στη ΜΟΓΓΟΛΙΑ, παρόλο που ένας φόβος θα με ψιλοπιάσει να περπατώ στο σαράβαλο!

7) Τα ΝΗΣΙΑ TUAMOTUS, στη ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ, 78 κοραλλιογενείς ατόλλες ΒΑ της Ταϊτής, για να τρώω καρύδες,  να ψαρεύω ψάρια και να βρίσκω μαύρα μαργαριτάρια!

8) Η υπέροχη θέα του MACHU PICCHU από το Wayna Picchu, στο ΠΕΡΟΥ, γιατί είναι κάτι μοναδικό και γιατί με τους σαμάνους τη βρίσκω πολύ!

13) Το ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ RAPA NUI, στο ΝΗΣΙ ΠΑΣΧΑ, στη ΧΙΛΗ, καθότι επίσης όπου ηφαιστειογενές νησί, η ΜerryFairy πρώτη!

17) Η ΠΑΡΑΛΙΑ HAMOA, στη ΧΑΒΑΗ, άνευ περαιτέρω σχολίων!

 20) To ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ MAGO, στην κοιλάδα του ποταμού Omo, στην ΑΙΘΙΟΠΙΑ, για να γνωρίσω face-to-face αυτούς τους τόσο ιδιαίτερους ανθρώπους (φυλές Surma, Suri, Nyangatom) που τόσο περίτεχνα “ντύνονται” και στολίζονται.

   Όπως παρατηρήσατε και ορθά εννοήσατε, για μέρη όπου το ❄κρύο επικρατεί, ούτε λέξη! Θα πάω που θα πάω στις άκρες του κόσμου, σιγά μην πάω να παγώνω κιόλας!

                                              ☀☀☀

  * (το συνιστώ, είναι πιο λειτουργικό και όποια φωτό σας αρέσει, κλικάρετέ την για να τη δείτε πιο μεγάλη)

 

Αυτά ελάλησε η MerryFairy... Εσείς τι έχετε να πείτε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.